Агротуризъм Пилио

Агротуризъм в Пилио. Насладете се на вашия ден като опознаете живота в селото, докато извършвате агро обиколка на Пилио

Можете да се насладите на естествената красота, флората и фауната на района, чрез разходка около Пилио и други екскурзии, организирани от нашия хотел. В същото време можете да се насладите на богатия морски живот и редките плажове чрез нашите круизи. Да присъствате на местни културни събития, като традиционни танци, концерти, фестивали, изложби, панаири и всички събития, случващи се в нашата община всяко лято.

Посещения по избор на местната работилница за традиционни Пилио тестени изделия. Можете да помогнете в производствения процес и, разбира се, да опитате продуктите. Научете повече за местните рецепти за традиционни сладкиши и наблюдавайте производството им като посетите местния кооператив на жените. Посещения по избор на малка местна фабрика за вино и покупка на местни ципуро, узо и вино. Можете също така да посетите фабрика за маслини.

Посещение на най-голямата кооперация за ябълки на Балканите, Загорин. Разходка из Cool House, наблюдаване на подбора на ябълки и покупка на ябълки "Zagorin" със защитено наименование за произход. През периода Септември-Октомври, можем да посетим ябълкова овощна градина и да участваме в брането на ябълки. Можем да сготвим традиционни местни рецепти с биологични продукти, които ще ви предоставим. Посещение на близкото село Макрирахи известно с голямото си производство на цветя, което е основната индустрия на селото.

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

 • Планината Пилио

  Планината Пилио

  Насладете се на едно прекрасно пътуване до планината Пилио и бъдете очаровани от рядката плантация, билките на Пилио, гъбите на Пилио и фауната на Пилио!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

резервации

ОФЕРТИ!

 • 22 април 2014 - 15 юни 2014 &

  14 септември 2014 - 31 октомври 2014:

  • Стандартна стая: 35€

  • Напълно обзаведен апартамент: 40€

  • Фамилен апартамент: 50€

   

  16 юни 2014 - 03 юли 2014 &

  28 Август 2014 - 13 септември  2014:

  • Апартамент тип студио: 60€

  • Фамилен апартамент: 70€

   

  Свържете се с нас в This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на телефон 0030 24260 23405 за повече информация.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel