Хотел Пилио

Хотел Пилио. Изживейте една незабравима почивка на 20 метра от плажа-в един от най- добрите хотели на Пилио – Фламинго Хотел Пилио.

Фламинго Хотел Пилио- когато почивката ви е нужна.

    Намерете мита, излезте сред природата, осъществете сънищата си. Повървете по стъпките на Ригас Фереос , вижте исторически атракции,плувайте в девствени води- в светло синьо море , отпуснете се слушайки шепота на морето.Почувствайте спокойствието, вдишайте чистият въздух,вкусете местните специалитети, пийте от местното ципуро и вино. Запознайте се с хора, насладете се на почивката ви, изживейте едно незабравимо пътуване отсядайки във Фламинго Хотел Пилио!
    
       Почивайте на Пилио, там където слънцето се слива с морето, зеленото се слива със синьото на Егейско море и където митът се губи в традицията.Елате в Хорефто на Пилио да изживеете вашият мит , открийте какво прави разликата , и Хотел Фламинго в Пилио ви гарантира едно незабравимо пътуване на всичките ви сетивива. Митът живее тукоткрийте го !

      Когато почивката е най-важната нужда  за вашата отпуска, Хотел Фламинго в Пилио – построен в стила на Пилио, в близост до златният пясък и декориран с желание и мерак се предлага като идеално решение. В тази приятна околна среда -с богата палитра от цветовете на цветя и зареждащо слънце, нашето местоположение точно на морето предлага възможност  за истинска почивка, слънчеви бани, четене или игри с компанията ви.

     Следобеда и вечерта тишината и спокойствието на нашият хотел ви предразполага за приятни разговори на кафе или напитка. Това желание може да осъществите и вън от хотела- отпред и встрани мястото е покрито с плочки и разцъфнали цветя.

      Хотел Фламинго в Пилио на красивият плаж на Хорефто, както пътуващите миграционни птички е опознал тайните на гостоприемството и действителните нужди на гостите. Очакваме ви за приятна  и безгрижна почивка.
     Хотел Фламинго е един от най-красивите и подържани хотели на Пилио. Вижте всичките удобства, които имат нашите стаи. Пилио и хотелът ни ви    очакват..

.


Make a Reservation or Contact us


(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

(*)
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

(*)

  RefreshInvalid Input

Please type these numbers

Read More

 • Настаняване в Пилио Хотел Фламинго

  Настаняване в Пилио Хотел Фламинго

  Модерни и удобни стаи на 20 метра от плажа  ви настаняваме в Пилио с изглед към безкрайното синьо Егейско море и зелената природа на Пилио.

 • Почивка в Пилио

  Почивка в Пилио

  Открийте уникалните предложения за да се насладите на лятната си ваканция като посетите най-добрите места в Пилио.

 • Забележителности на Пилио

  Забележителности на Пилио

  Хотел Фламинго се намира едва на 300 м северно от центъра на Хорефто и на около 30 метра от морето...

 • Оферти Пилио

  Оферти Пилио

  Oферти за Пилио – Хотел Фламинго  - 40 %!

 • Летище Волос

  Летище Волос

  Volos Airport. Get useful infos regarding departures and arrivals in Volos airport - located in Nea Anchialos. Find out all incoming flights from Europe (Milan, Berlin, Nurnberg etc.) operated by AirBerlin, Ryanair & Lauda Air.

   

Read More

 • Планината Пилио

  Планината Пилио

  Насладете се на едно прекрасно пътуване до планината Пилио и бъдете очаровани от рядката плантация, билките на Пилио, гъбите на Пилио и фауната на Пилио!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

резервации

ОФЕРТИ!

 • 22 април 2014 - 15 юни 2014 &

  14 септември 2014 - 31 октомври 2014:

  • Стандартна стая: 35€

  • Напълно обзаведен апартамент: 40€

  • Фамилен апартамент: 50€

   

  16 юни 2014 - 03 юли 2014 &

  28 Август 2014 - 13 септември  2014:

  • Апартамент тип студио: 60€

  • Фамилен апартамент: 70€

   

  Свържете се с нас в This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на телефон 0030 24260 23405 за повече информация.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel