Error
 • The form #4 does not exist or it is not published.

Агротуризъм Пилио

Агротуризъм в Пилио. Насладете се на вашия ден като опознаете живота в селото, докато извършвате агро обиколка на Пилио

Можете да се насладите на естествената красота, флората и фауната на района, чрез разходка около Пилио и други екскурзии, организирани от нашия хотел. В същото време можете да се насладите на богатия морски живот и редките плажове чрез нашите круизи. Да присъствате на местни културни събития, като традиционни танци, концерти, фестивали, изложби, панаири и всички събития, случващи се в нашата община всяко лято.

Посещения по избор на местната работилница за традиционни Пилио тестени изделия. Можете да помогнете в производствения процес и, разбира се, да опитате продуктите. Научете повече за местните рецепти за традиционни сладкиши и наблюдавайте производството им като посетите местния кооператив на жените. Посещения по избор на малка местна фабрика за вино и покупка на местни ципуро, узо и вино. Можете също така да посетите фабрика за маслини.

Посещение на най-голямата кооперация за ябълки на Балканите, Загорин. Разходка из Cool House, наблюдаване на подбора на ябълки и покупка на ябълки "Zagorin" със защитено наименование за произход. През периода Септември-Октомври, можем да посетим ябълкова овощна градина и да участваме в брането на ябълки. Можем да сготвим традиционни местни рецепти с биологични продукти, които ще ви предоставим. Посещение на близкото село Макрирахи известно с голямото си производство на цветя, което е основната индустрия на селото.

.


Make a Reservation or Contact us


Read More

 • Планината Пилио

  Планината Пилио

  Насладете се на едно прекрасно пътуване до планината Пилио и бъдете очаровани от рядката плантация, билките на Пилио, гъбите на Пилио и фауната на Пилио!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

резервации

ОФЕРТИ!

 • 22 април 2014 - 15 юни 2014 &

  14 септември 2014 - 31 октомври 2014:

  • Стандартна стая: 35€

  • Напълно обзаведен апартамент: 40€

  • Фамилен апартамент: 50€

   

  16 юни 2014 - 03 юли 2014 &

  28 Август 2014 - 13 септември  2014:

  • Апартамент тип студио: 60€

  • Фамилен апартамент: 70€

   

  Свържете се с нас в  info@flamingohotel.gr или на телефон 0030 24260 23405 за повече информация.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel