Error
 • The form #4 does not exist or it is not published.

Хотел Пилио

Хотел Пилио. Изживейте една незабравима почивка на 20 метра от плажа-в един от най- добрите хотели на Пилио – Фламинго Хотел Пилио.

Фламинго Хотел Пилио- когато почивката ви е нужна.

    Намерете мита, излезте сред природата, осъществете сънищата си. Повървете по стъпките на Ригас Фереос , вижте исторически атракции,плувайте в девствени води- в светло синьо море , отпуснете се слушайки шепота на морето.Почувствайте спокойствието, вдишайте чистият въздух,вкусете местните специалитети, пийте от местното ципуро и вино. Запознайте се с хора, насладете се на почивката ви, изживейте едно незабравимо пътуване отсядайки във Фламинго Хотел Пилио!
    
       Почивайте на Пилио, там където слънцето се слива с морето, зеленото се слива със синьото на Егейско море и където митът се губи в традицията.Елате в Хорефто на Пилио да изживеете вашият мит , открийте какво прави разликата , и Хотел Фламинго в Пилио ви гарантира едно незабравимо пътуване на всичките ви сетивива. Митът живее тукоткрийте го !

      Когато почивката е най-важната нужда  за вашата отпуска, Хотел Фламинго в Пилио – построен в стила на Пилио, в близост до златният пясък и декориран с желание и мерак се предлага като идеално решение. В тази приятна околна среда -с богата палитра от цветовете на цветя и зареждащо слънце, нашето местоположение точно на морето предлага възможност  за истинска почивка, слънчеви бани, четене или игри с компанията ви.

     Следобеда и вечерта тишината и спокойствието на нашият хотел ви предразполага за приятни разговори на кафе или напитка. Това желание може да осъществите и вън от хотела- отпред и встрани мястото е покрито с плочки и разцъфнали цветя.

      Хотел Фламинго в Пилио на красивият плаж на Хорефто, както пътуващите миграционни птички е опознал тайните на гостоприемството и действителните нужди на гостите. Очакваме ви за приятна  и безгрижна почивка.
     Хотел Фламинго е един от най-красивите и подържани хотели на Пилио. Вижте всичките удобства, които имат нашите стаи. Пилио и хотелът ни ви    очакват..

.


Make a Reservation or Contact us


Read More

 • Настаняване в Пилио Хотел Фламинго

  Настаняване в Пилио Хотел Фламинго

  Модерни и удобни стаи на 20 метра от плажа  ви настаняваме в Пилио с изглед към безкрайното синьо Егейско море и зелената природа на Пилио.

 • Почивка в Пилио

  Почивка в Пилио

  Открийте уникалните предложения за да се насладите на лятната си ваканция като посетите най-добрите места в Пилио.

 • Забележителности на Пилио

  Забележителности на Пилио

  Хотел Фламинго се намира едва на 300 м северно от центъра на Хорефто и на около 30 метра от морето...

 • Оферти Пилио

  Оферти Пилио

  Oферти за Пилио – Хотел Фламинго  - 40 %!

 • Летище Волос

  Летище Волос

  Volos Airport. Get useful infos regarding departures and arrivals in Volos airport - located in Nea Anchialos. Find out all incoming flights from Europe (Milan, Berlin, Nurnberg etc.) operated by AirBerlin, Ryanair & Lauda Air.

   

Read More

 • Планината Пилио

  Планината Пилио

  Насладете се на едно прекрасно пътуване до планината Пилио и бъдете очаровани от рядката плантация, билките на Пилио, гъбите на Пилио и фауната на Пилио!

QUALITY SELECTION 2013

 

BEST-3

резервации

ОФЕРТИ!

 • 22 април 2014 - 15 юни 2014 &

  14 септември 2014 - 31 октомври 2014:

  • Стандартна стая: 35€

  • Напълно обзаведен апартамент: 40€

  • Фамилен апартамент: 50€

   

  16 юни 2014 - 03 юли 2014 &

  28 Август 2014 - 13 септември  2014:

  • Апартамент тип студио: 60€

  • Фамилен апартамент: 70€

   

  Свържете се с нас в  info@flamingohotel.gr или на телефон 0030 24260 23405 за повече информация.

   

 
Content Development & Copyright: Thanasis Baroutas 2014
Fotos by: Ilias Pelion Kapetanakis, Thanasis Baroutas, Michalis Pornalis
Web Hosting Greece Inwebpro Ltd
Copyright © 2014 - Flamingohotel